Autor: Raamatupidaja.ee • 7. veebruar 2019

Teabevara tund: Mida on uut Eesti ja Soome raamatupidamises?

Saates „Teabevara tundˮ räägitakse muudatustest Eesti raamatupidamises ja uuest tuluregistrist Soomes. Saate esimeses pooles tuleb juttu seaduse- ja maksumuudatustest, millega ettevõtjal ja raamatupidajal tuleb arvestada: näiteks räägitakse uutest töötamise registrisse lisanduvatest andmetest, vautšerite käibemaksuga maksustamisest, dividendide maksustamisest jpm.
Raamatupidaja.ee juht Marianne Lõhmus, raamatupidamisbüroo CH Konsultatsioonid juhataja Christer Haimi, raamatupidamisettevõtte Robby & Bobby partner Krista Teearu ja teabevara toimetaja Kai Koks
Autor: Andres Laanem

Saate teises pooles saab teada, millised palgamaksete deklareerimise muudatused on tehtud Soomes. 1. jaanuarist 2019 on Soomes kasutusel tuluregister, kus alates jaanuarist tuleb deklareerida kõigi töötajate palk.

Maksuplaneerimine ning maksusüsteemi uued võimalused:

hommikuseminar "Maksumuudatused 2019" soodushinnaga kuni 14.02!

Saates on külas raamatupidamise teabevara peatoimetaja, raamatupidamisettevõtte Robby & Bobby partner Krista Teearu ja raamatupidamisbüroo CH Konsultatsioonid juhataja Christer Haimi. Saadet juhivad teabevara toimetaja Kai Koks ja raamatupidaja.ee juht Marianne Lõhmus.

Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700