Autor: Juta Tikk, Tartu Ülikooli majandusteaduskonna lektor • 30. jaanuar 2019
Ainult tellijatele

Omakapitali muutuste aruande koostamine aktsiaseltsis

Täismahus raamatupidamise aastaaruanne koosneb põhiaruannetest, milleks on finantsseisundi aruanne, kasumiaruanne, rahavoogude aruanne ja omakapitali muutuste aruanne, ning põhiaruandeid selgitavatest lisadest.

Juta Tikk käsitleb omakapitali muutuste aruande koostamist aktsiaseltsis
Autor: Meeli Küttim

Põhiaruannetest on kõige vähem tähelepanu pälvinud omakapitali muutuste aruanne, milles esitatakse aruandeperioodil omakapitali kirjetes toimunud muutused. Ometigi on tegemist tähtsa aruandega, sest muutused omakapitalis annavad olulist teavet esmajoones ettevõttevälistele investoritele, kreeditoridele jt huvirühmadele, kellest võib olulisel määral sõltuda majandusüksuse edasine käekäik.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700