21. jaanuar 2019
Ainult tellijatele

Uus strateegia alanud aastaks

Oled sa kunagi tõmmanud mõttes paralleele laste ja töötajate vahel? See kõlab veidi ebaviisakalt, aga olles oma silmaga näinud, kuidas 30–40-aastased inimesed mõnikord töö juures titat mängivad: „ei tea”, „ei oska”, „ei saa aru”, „ei taha nii” jms, julgen oma kogemusele tuginedes öelda, et tegelikult võib selliseid paralleele julgelt tõmmata.

Koolitaja Kaido Pajumaa jagab juhtimisnippe
Autor: erakogu

Mõnikord olen koolitustel isegi mõelnud, et teatud olukordades tuleb juhina kasutada samu printsiipe nagu kutsikatega – selged piirid paika, hea käitumise eest kiita ja vale käitumise eest korrale kutsuda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700