21. jaanuar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Uus strateegia alanud aastaks

Oled sa kunagi tõmmanud mõttes paralleele laste ja töötajate vahel? See kõlab veidi ebaviisakalt, aga olles oma silmaga näinud, kuidas 30–40-aastased inimesed mõnikord töö juures titat mängivad: „ei tea”, „ei oska”, „ei saa aru”, „ei taha nii” jms, julgen oma kogemusele tuginedes öelda, et tegelikult võib selliseid paralleele julgelt tõmmata.
Koolitaja Kaido Pajumaa jagab juhtimisnippe
Foto: erakogu

Mõnikord olen koolitustel isegi mõelnud, et teatud olukordades tuleb juhina kasutada samu printsiipe nagu kutsikatega – selged piirid paika, hea käitumise eest kiita ja vale käitumise eest korrale kutsuda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700