11. detsember 2018
Ainult tellijatele

Hakkame aastat lõpetama: olulised inventeerimistegevused

Kalendriaasta peatselt saabuva lõpuga jõuab enamiku Eesti ettevõtete ja raamatupidajate jaoks lõpule ka majandusaasta. Aastaaruande sujuva koostamise eesmärgil on juba praegu aeg hakata aastast kokkuvõtteid tegema ja paljud ettevõtted ongi juba alustanud inventeerimisega.

Vandeaudiitor Laile Kaasik annab ülevaate inventeerimistegevustest
Autor: erakogu

Välja on kujunenud üldine arvamus, et inventuure tehakse üksnes ettevõtetes, kellel on palju varusid. Ent peale varude inventuuri tuleb teha ka kõigi põhivaragruppide (sh lõpetamata ehituste), sularaha, väikevahendite, samuti nõuete ja kohustiste inventuur.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700