Autor: Uno Kõrsmaa, koolitaja, Exceli/VBA arendaja • 13. juuni 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

F2 aitab närve hoida

Arvatavasti on kõigil, kes on kasutanud Conditional Formatting’u tingimuste kirjeldamisel valemeid, juhtunud allpool kirjeldatud ebamugavus. Ebamugavus, mis iga järgmise korraga on hakanud üha rohkem närvidele käima. Vaatame kohe, milles asi ja räägime sellest… mitte läbi lillede, vaid piltide kaudu.
Koolitaja Uno Kõrsmaa annab nõu, kuidas F2 kasutada
Foto: erakogu

Simuleerime olukorra, kus meil on vaja teha üks lihtne tingimuslik vormindus (Conditional Formatting) – lahtri D3 taustavärv muutugu helesiniseks, kui väärtus lahtris D2 on suurem kui väärtus lahtris D1.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700