8 juuni 2018
Uudised
Ainult tellijale

Kogemusnõustamine – uus teenus vaimse tervise vallas

Vaimset tervist puudutavad teemad on inimestele, kes nendega varem kokku ei ole puutunud, sageli võõrad, hirmutavad ja rasked. Seetõttu võib isik, kes esimest korda elus näiteks ärevushäiret või depressiooni kogeb, oma lähedastele probleemist rääkides saada ebasobivat tagasisidet, teda võidakse mitte mõista või sootuks vääriti mõista.

Koolitaja Liisa Paavel tutvustab kogemusnõustamist  Foto: erakogu

Kultusfilmis „Tähesõjad” printsess Leiat kehastanud Carrie Fisher, kes ei teinud oma eluajal saladust tõsiasjast, et tal on diagnoositud bipolaarne häire, ütles juba 2004. aastal, et kui mõnel sinu lähedasel ilmnevad vaimse tervise häired, siis vii ta kokku kellegagi, kes on kogenud samalaadset olukorda. On äärmiselt oluline, et see inimene saaks vestelda teise inimesega ja oleks võimalik kogemusi jagada – nii on võimalik oma murega paremini toime tulla, sellega suhestuda ning vältida olukorda, mil abivajaja kogeb halvustavat suhtumist ja teda tembeldatakse rumalaks või halvaks.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700