11. mai 2018
Ainult tellijatele

Lõõgastumine – kas tõesti imelihtne?

Koolitaja Liisa Paavel jagab lõõgastusnippe
Autor: erakogu

Kevade saabudes tabame end aina enam suvepuhkusele mõtlemas: vaatame suvilas ringi ja kujutleme, kuidas juulikuumuses terrassil lõõgastume või rannas lesime, olles justkui teises maailmas, teises elus, mis tundub praegusest igapäevasest töömaailmast sootuks erinev. Eriline, ihaldusväärne, taamal terendav. Lõpuks ometi saab vabalt võtta! Aga kas me enam oskame seda teha, kui oleme kogu aasta tööd rabanud?

Eelmise aasta suve alguses pöördus minu poole klient, kelle probleemiks oli äärmiselt halb enesetunne, kõrge ärevuse tase, pidev pingeseisund – enamasti minu juurde selliste muredega tullaksegi, kuid seda juhtumit iseloomustas ka seik, et kliendil oli paar nädalat tagasi alanud kauaoodatud puhkus!

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700