11. mai 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Lõõgastumine – kas tõesti imelihtne?

Koolitaja Liisa Paavel jagab lõõgastusnippe
Foto: erakogu
Kevade saabudes tabame end aina enam suvepuhkusele mõtlemas: vaatame suvilas ringi ja kujutleme, kuidas juulikuumuses terrassil lõõgastume või rannas lesime, olles justkui teises maailmas, teises elus, mis tundub praegusest igapäevasest töömaailmast sootuks erinev. Eriline, ihaldusväärne, taamal terendav. Lõpuks ometi saab vabalt võtta! Aga kas me enam oskame seda teha, kui oleme kogu aasta tööd rabanud?

Eelmise aasta suve alguses pöördus minu poole klient, kelle probleemiks oli äärmiselt halb enesetunne, kõrge ärevuse tase, pidev pingeseisund – enamasti minu juurde selliste muredega tullaksegi, kuid seda juhtumit iseloomustas ka seik, et kliendil oli paar nädalat tagasi alanud kauaoodatud puhkus!

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700