6. september 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas puhkuselt tulles tööstressi ja läbipõlemist vältida

Tööelu tervislikus tasakaalus hoidmise nippe jagab Kaido Pajumaa
Foto: erakogu
Kuidas veenduda, et tegemist pole lihtsa tööstressi, vaid hoopis täieliku läbipõlemisega? Mismoodi seda ära tunda, ravida ning teadlikult ennetada?

Paljudel meist on hommikuid, kus tunneme end väsinuna ja vajame meeletut tahtejõudu, et voodist üles tõusta ning õigel ajal tööle jõuda. Mõistmata, kas tegu on pideva tööstressiga või oleme täielikult läbi põlenud, sunnivad vähemalt pooled meist end siiski jalgadele ning välistest märkidest hoolimata oma elu samas tempos jätkama. Aru tuleb pähe alles siis, kui tervis ja vaimne heaolu juba ohusignaale saadavad ning me enam ühelgi teadlikul moel seda alla suruda ei saa. Kuidas me aga sellisesse seisu üldse jõuame ning mida teha, et oma tööelu tervislikus tasakaalus hoida, samal ajal arenedes ja isiklikke eesmärke täites?

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700