8. juuni 2017
Ainult tellijatele

Uus andmekaitsemäärus tagab parema isikuandmete kaitse

Vandeadvokaat Mihkel Miidla käsitleb uut andmekaitsemäärust
Autor: erakogu

Tuleva aasta 25. mail kohaldub uus isikuandmete kaitse üldmäärus (GDPR). GDPR on osa Euroopa Komisjoni 2012. aastal algatatud andmekaitsereformist eesmärgiga moderniseerida andmekaitseõigus ning tagada parem andmesubjektide õiguste kaitse.

Tänavu 25. mail lõpeb esimene aasta kaheaastasest üleminekuperioodist GDPR-iks valmistumisel. GDPR-i põhialused ja lähtekohad on küll üpris sarnased kehtivate isikuandmete kaitset puudutavate reeglitega, kuid siiski sisaldab see ka palju uut. Kõik isikuandmete töötlejad peaksid oma andmetöötlusprotsessid üle vaatama ning rakendama vajalikke abinõusid, et saavutada kooskõla GDPR-i nõuetega.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700