12. mai 2017
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Rahuliku elu postulaadid

Koolitaja Ilona Nurmela annab häid nippe, kuidas säilitada rahu igas olukorras
Foto: Marilin Leenurm
Raamatupidajad on analüütilised, detailsust armastavad inimesed, kes hindavad kõrgelt, kui maandatakse riske, eelarvete puhul pannakse kirja eeldused ning vaidlustes argumenteeritakse objektiivselt.

Mis kõige olulisem – analüütilistele inimestele meeldib, kui neile selgitatakse, kuidas mingi järelduseni jõuti, st avatakse mõtteprotsessi ideest eelduste, lahendusvariantide, otsuste ja järeldusteni välja. Detailselt.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700