10. märts 2017
Ainult tellijatele

Suvepäevade ja sisekoolituste maksuaspektid

Tõnis Jakob annab ülevaate suvepäevade ja sisekoolituste maksuaspektidest
Autor: erakogu

Erisoodustuste maksustamine on palju vaidlusi tekitanud, sest erisoodustuse, kingituse, ettevõtlusega mitteseotud kulu ja ettevõtlusega seotud kulu eristamine on tihti keeruline – kõiki tõendeid ja asjaolusid tuleks hinnata eelkõige kulu tegemise eesmärgi järgi.

Erisoodustus on paljuski tõlgendamise küsimus, kuna tegemist on ühe kingituse liigiga, millel on suurem maksukoormus võrreldes teiste kingitustega. Erisoodustuse puhul puudub maksuvaba osa ning erisoodustus maksustatakse tulumaksuga, sotsiaalmaksuga ja olenevalt asjaoludest ka käibemaksuga.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700