1. november 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Anneli Turkin: kõike tuleb teha kirega

Anneli Turkin: kõike tuleb teha kirega
Foto: Meeli Küttim
Tallinna Lennujaama finantsasjade eest vastutav Anneli Turkin teab, et asju tuleb alati vaadata tervikuna. Selleks, et tervikut hoomata, peab asjad detailideni lahti võtma nagu pusletükid ning seejärel taas kokku panema.

Kohtume Anneli Turkiniga tema töökohal Tallinna Lennujaamas. Anneli tööruumi aknast avaneb vaade lennuväljale – saabuvate ja lahkuvate lennukite müra loob omamoodi atmosfääri ning tunde, et maailm on tegelikult lähedal. Töökoht elu tuiksoonel, võib koguni öelda.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700