1. november 2016
Ainult tellijatele

Anneli Turkin: kõike tuleb teha kirega

Anneli Turkin: kõike tuleb teha kirega
Autor: Meeli Küttim

Tallinna Lennujaama finantsasjade eest vastutav Anneli Turkin teab, et asju tuleb alati vaadata tervikuna. Selleks, et tervikut hoomata, peab asjad detailideni lahti võtma nagu pusletükid ning seejärel taas kokku panema.

Kohtume Anneli Turkiniga tema töökohal Tallinna Lennujaamas. Anneli tööruumi aknast avaneb vaade lennuväljale – saabuvate ja lahkuvate lennukite müra loob omamoodi atmosfääri ning tunde, et maailm on tegelikult lähedal. Töökoht elu tuiksoonel, võib koguni öelda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700