31. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pivot Table – Excelis kokkuvõtete tegemise töövahend

Margus Sakk tutvustab liigendtabelit Pivot Table, mis lihtsustab Excelis kokkuvõtete tegemist
Foto: https://pixabay.com
Pivot Table´i ehk liigendtabeli abil saab väga lihtsalt andmed rühmitada kategooriate alusel, summeerida suure hulga andmeid kokkuvõtetesse, mis annavad andmetest palju selgema pildi ning teha suure hulga andmetega kiiresti erinevaid tehteid.

Liigendtabel Pivot Table koosneb neljast alast:

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700