Autor: Taavi Alas • 3. oktoober 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Büroopindade turul ületab pakkumine nõudlust

Taavi Alas, RP kaasautor
Foto: erakogu
Tallinnas on büroopindade pakkumine viimase aasta jooksul suurenenud ja ületab nõudlust, see viib hinnad alla. RP küsitles kinnisvarafirmasid, kelle sõnul on äripindade turg muutunud pealinnas üürnikukeskseks.

Tallinna äripindade turul ületab pakkumine nõudlust. Üürnike jaoks tähendab see suuremaid võimalusi sobiva äripinna leidmiseks, kohatist hindade langust ja stabiilsemaid üürihindu. Eesti piires esineb linnade lõikes büroopindade pakkumises ja nõudluses siiski mõningaid erinevusi. Igas linnas pole pakkumisi nii palju kui Tallinnas. Üldreegel on, et ärihoonetes-keskustes, kus on head maksujõulised üürnikud ja vabu kohti vähe, tahavad ka teised äripinda omada.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700