Autor: Taavi Alas • 3. oktoober 2016
Ainult tellijatele

Büroopindade turul ületab pakkumine nõudlust

Taavi Alas, RP kaasautor
Autor: erakogu

Tallinnas on büroopindade pakkumine viimase aasta jooksul suurenenud ja ületab nõudlust, see viib hinnad alla. RP küsitles kinnisvarafirmasid, kelle sõnul on äripindade turg muutunud pealinnas üürnikukeskseks.

Tallinna äripindade turul ületab pakkumine nõudlust. Üürnike jaoks tähendab see suuremaid võimalusi sobiva äripinna leidmiseks, kohatist hindade langust ja stabiilsemaid üürihindu. Eesti piires esineb linnade lõikes büroopindade pakkumises ja nõudluses siiski mõningaid erinevusi. Igas linnas pole pakkumisi nii palju kui Tallinnas. Üldreegel on, et ärihoonetes-keskustes, kus on head maksujõulised üürnikud ja vabu kohti vähe, tahavad ka teised äripinda omada.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700