3. oktoober 2016
Ainult tellijatele

Efektiivne tööohutusalane juhendamine

Kristi Jõeorg annab nõu tööohutusalase juhendamise kohta
Autor: erakogu

Ohutusalane juhendamine on mõneti justkui tüütu kohustus, aga ettevõtluse poolelt vaadates on see puhas investeering töötajatesse ja seeläbi ka majandustulemustesse. Sisukas ja efektiivne juhendamine on peamisi tööõnnetuste ja kutsehaiguste ennetajaid.

„Tihtipeale ootavad töötajad ohutusalast juhendamist nagu hambaarsti juurde minekut, aga tegelikult peaksid nad seda ootama kui jõuluvana tulekut,” kirjutab üks tööohutusalane raamat. Juhendamiste üldine nõue tuleb määrusest „Töötervishoiu- ja tööohutusalase väljaõppe ja täiendõppe kord”. Tööinspektsiooni igal aastal väljaantavast töökeskkonna ülevaatest on samuti näha, et üks peamisi õnnetuste põhjusi on ebapiisav juhendamine ja ohutusalane väljaõpe töökohal.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700