Autor: Raamatupidaja.ee • 6. september 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Maksuekspert Joel Zernask saab KPMG partneriks

KPMG partner Joel Zernask
Foto: Andres Haabu
KPMG Kesk- ja Ida-Euroopa (CEE) juhtkond kinnitas 1. oktoobrist 2016 KPMG CEE partneriks Joel Zernaski, kes on KPMG Baltics OÜ maksuvaldkonna juht.

“Maksuvaldkond on minu jaoks jätkuvalt põnev ja väljakutseid pakkuv ning saan palju innustust klientide tänust, kui mingi keeruline olukord või probleem on lahenduse saanud. Maksuõigus on pidevalt muutuv ja arenev ning selle sees ja ümber orienteerumine vastavalt iga konkreetse äri eripäradele on väärtus, mida soovin koos oma kolleegidega edaspidigi pakkuda kõige kõrgemal tasemel,“ märkis Zernask ettevõtte teatel.

„Joeli ja tema tiimi pädevust hindavad kümned ja kümned kliendid, kes on saanud väärtuslikku nõu nii Eesti kui ka rahvusvahelise maksuõiguse ja -praktika osas. Oma klientidega koos töötades loovad nad KPMG globaalse võrgustiku laiapõhjalise teabe alusel innovatiivseid ja läbimõeldud lahendusi ning aitavad klientidel nende ärieesmärke saavutada“ ütles KPMG Baltics OÜ seeniorpartner Andris Jegers.

Joel Zernask on ligi 15 aastat nõustanud Eesti ja rahvusvahelisi kliente kohalikes ja rahvusvahelistes maksuküsimustes. Ta on Eestis üks tunnustatumaid eksperte ühinemiste ja omandamiste maksunõustamise ning rahvusvahelise maksustruktureerimise vallas. Koostöös KPMG finantsspetsialistide, tehingute nõustamise ekspertide ja advokaatidega pakub Joel oma klientidele laiapõhjalist tuge kõikvõimalikes äriolukordades. Ühtlasi on Joel kogenud lektor, kommentaator ning aktiivne osaleja mitmetes maksuõiguse ja ettevõtluse arendamise töörühmades.

Lisaks seeniorpartner Andris Jegersile ja Joel Zernaskile on KPMG partnerid Eestis Indrek Alliksaar ja Eero Kaup.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700