7. juuli 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töötajate registri sõelumine on riigile juba miljoni toonud

Maksuameti kontrolliosakonna juhi asetäitja Kaido Lemendik
Foto: Scanpix / Toomas Tatar
Maksuamet suvel ei puhka, vaid otsib töötajate registrit takseerides üritustel ja toitlustusasutustes maksudega patustajaid.

Üks musta majandusse kalduv valdkond, mida maksuamet ka tänavu teravdatud pilguga jälgib, on suvised üritused. Maksuametnike loogika on lihtne – suveüritustel osalevad ettevõtted vajavad ajutiselt rohkem töötajaid ja see peab paistma välja ka töötajate registrist. Kui ei paista, juhib maksuamet sellele tähelepanu.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700