20. mai 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tööõnnetus ei hüüa tulles

Tööohutuse spetsialist Kristi Jõeorg annab nõu, mida teha tööõnnetuse korral
Foto: erakogu
Tegijal juhtub nii mõndagi, ütleb tuntud vanasõna. Tänapäev näitab, et seda vanasõna on võimalik ennetada, kui tööandja on teadlikult tähelepanu pööranud töötajate ohutusele ja sidunud selle ettevõtte juhtimissüsteemiga.

Võib ju lausa öelda, et kui inimesed on haiguse või vigastuse tõttu kodus, siis ei ole enam kedagi juhtida. Õnnetusi töötajatega tuleb ennetada, et meil jaguks ikka tublisid kolleege, keda juhtida ja kellega arvestada heade töötulemuste saavutamisel.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700