13. aprill 2016
Ainult tellijatele

Tehisabilised raamatupidaja igapäevatöös, I osa

Kristi Ulm tutvustab artiklisarjas tehisintellekti rakendusi
Autor: Meeli Küttim

Teadmised on tänapäeval ettevõtte peamine organisatsiooniline ressurss ning tehisintellekt ja selle rakendused neid just pakuvad. Teisisõnu võimalust manipuleerida teadmistega. Tehisintellekti rakendustel on tähtis roll modernses raamatupidamises.

Artiklite sarjas, mis koosneb kolmest osast, tuuakse lugejani teemade kaupa enim majandustarkvarades sisalduvad ja kasutust leidvad tehisintellekti rakendused. Sarja esimeses artiklis kirjeldatakse ekspertsüsteeme sisaldavaid rakendusi raha ja pangakontode, ostjate laekumata arvete, ettemakstud kulude ja lao arvestuses.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse või vormista tellimus
EraisikEttevõte
Olen tingimustega nõus
Kaardimaksega
Mobiilimaksega
Jaga lugu
Raamatupidaja.ee toetajad:
Marianne LõhmusRaamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700