13. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tehisabilised raamatupidaja igapäevatöös, I osa

Kristi Ulm tutvustab artiklisarjas tehisintellekti rakendusi
Foto: Meeli Küttim
Teadmised on tänapäeval ettevõtte peamine organisatsiooniline ressurss ning tehisintellekt ja selle rakendused neid just pakuvad. Teisisõnu võimalust manipuleerida teadmistega. Tehisintellekti rakendustel on tähtis roll modernses raamatupidamises.

Artiklite sarjas, mis koosneb kolmest osast, tuuakse lugejani teemade kaupa enim majandustarkvarades sisalduvad ja kasutust leidvad tehisintellekti rakendused. Sarja esimeses artiklis kirjeldatakse ekspertsüsteeme sisaldavaid rakendusi raha ja pangakontode, ostjate laekumata arvete, ettemakstud kulude ja lao arvestuses.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700