5. aprill 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finantstöötaja peab asendajata toime tulema

Taavi Alas uurib finantstöötajate puhkuseasenduse võimalusi
Foto: erakogu
Mitmed ettevõtted otsivad suveks puhkuste ajaks asendustöötajaid või pakutakse osalise koormusega tööd, kuid raamatupidajatel sellist võimalust enamasti pole. Nemad peavad ise oma töö ette ära tegema või puhkust jupikaupa võtma.

Eesti püüab Põhjamaadest ja mujalt Euroopast mõndagi üle võtta, ent kui näiteks Hollandis on väga levinud osaajaga töötamine, siis Eestis ei kujuta raamatupidajad seda võimalust oma töö iseloomust tulenevalt ette. Hollandis on osaline aeg võimalik seetõttu, et üks töö on jagatud mitme inimese vahel ära.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700