20. jaanuar 2016
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas valida raamatupidamise koolitust?

Kuidas valida raamatupidamiskoolitust?
Foto: Pixabay
Ajalehtedes ja internetiportaalides on palju raamatupidamiskoolituste pakkumisi, kuid siiski on tihti raske otsustada, mida valida või kuhu minna. Ajakiri RP uuris, milliseid kursusi peavad koolitusfirmad raamatupidajatele tähtsaks ja enda arvates parimaks.

Kas raamatupidamiskoolitust valides on tähtsaim sisu, hind või koolitaja? Kui palju on raamatupidajate ootused või nõudmised aastatega muutunud? Need küsimused sai esitatud tuntud koolitusfirmadele ning kokkuvõetult võib öelda: suur eelis on raamatupidamiskoolituste turul neil, kes pakuvad praktilistele probleemidele lahendust ehk kes teavad, mis muredega firmade raamatupidajad maadlevad. Teoreetilised ja lihtsalt huvitavad koolitused jäävad paraku nii rahakoti kui ka suure töökoormuse tõttu paljudele unistuseks.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700