14. detsember 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Märt-Martin Arengu: audiitoritel on olemas tööriistad ka tuleviku vormimiseks

Audiitorkogu president Märt-Martin Arengu räägib oma tööst ja eraelust
Foto: Meeli Küttim
“Ettevõtted ei kasuta audiitorite tööd ja kompetentsipotentsiaali täielikult ära. Auditit nähakse seadusest tuleneva kohustusena, kuid unustatakse, et audiitori puhul on tegu võrratu pagasiga eksperdiga, kes oskab lisaks aastaaruande kinnitamisele firmat ka laiemalt nõustada,” nendib Märt-Martin Arengu, Audiitorkogu president.

Võimalus audiitorite autoriteeti tõsta võib Märt-Martin Arengu hinnangul olla põhjustatud ka tõigast, et tegu on keskmisest tagasihoidlikuma rahvaga, kes ei ole seni osanud oma väärtust piisava veenvusega välja pakkuda. Professiooni maine tugevdamine oli üks peamine valdkond, mis Märt-Martin Arengul meeles mõlkus, kui ta Audiitorkogu presidendina ametisse asus.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700