Uudised
Ainult tellijale

Finants- ja raamatupidamise tööde tasustamise trendid

Kadri Seeder, Palgainfo Agentuuri juht ja analüütik  Foto: erakogu

Finants- ja raamatupidamise tööd kindlasti lihtsamate tööde hulka ei kuulu, pigem on tegemist järjest keerulisemaid ja mitmekesisemaid oskusi nõudvate töödega, mille puhul on häid spetsialiste vaja kõigis valdkondades.

Eesti tööturgu iseloomustab kasvav aktiivsus – tööturul osalejate arv on suurenenud, töötute hulk väheneb, tööpakkumisi on palju ning töötajad on avatud kõigele uuele. Samas rahvastiku arv väheneb tugevasti nii madala iibe kui ka jätkuva väljarände tõttu, eriti nooremate inimeste puhul. Uutest tööturule sisenejatest on järjest suurem osa omandanud kõrghariduse ning kannab teistsuguseid tööväärtusi kui vanem põlvkond. Eesti tööturul toimuvad struktuursed muutused, mis panevad keerulisemasse olukorda ettevõtted, kelle ärimudel põhineb odavamal ja tööjõumahukamal tootmisel või teenindamisel.

VORMISTA TELLIMUS KOHE JA SAAD:
 • Ligipääsu kõigile Raamatupidamise Praktiku lugudele
 • Ligipääsu ajakirja PDF-idele
 • Ajakirja paberväljaande
 • Võimaluse küsida erialast nõu asjatundjadelt
 • Jaga lugu:
  RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

  Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

  Raamatupidaja.ee toetajad:

  Marianne Lõhmus
  Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
  Cätlin Puhkan
  Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700