Autor: Raamatupidaja.ee • 25. august 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mille järgi sina oma töös suundud?

Pärnu Raamatupidamiskonverents 2015 näitab suunda
Foto: EPA
Raamatupidamise valdkonnas toimub pidevalt täiendusi ja uuendusi, millega on tarvis kursis olla. Üks võimalus on ise netis surfata ja spetsialistidega kirju vahetada, teine võimalus aga otse allikatelt teadmisi ammutada ja uute suundade loomisel kaasa rääkida.

Pärnu Raamatupidamiskonverents tähistab sel aastal oma 10. sünnipäeva koos paljude särasilmsete ja laia silmaringiga raamatupidajatega, kes on osalenud pea kõikidel konverentsidel. Mida konverents osalejatele annab ja miks tasub kohale tulla?

Oma muljeid jagab ASi Estiko-Plastar pearaamatupidaja Kersti Soosaar, kes on konverentsil osalenud juba 8 korda.

Mis on pannud Teid Pärnu Raamatupidamiskonverentsil nii palju kordi osalema?

Pärnu konverents on läbi aastate olnud meie valdkonna suundanäitav üritus. Kuna ajaplaan on tihe, siis on piisanud toimuvast ülevaate saamiseks aastas just nimelt Pärnu konverentsil osalemisest. Boonusena konverentsiseltskond, aastate jooksul on tekkinud nii mõnigi huvitav kontakt..

Meenutage mõnda oma lemmikseika, -esinejat või -mälestust seoses Pärnu Raamatupidamiskonverentsiga

Eriti eredalt on meelde jäänud Gabriel Tavitsi esinemine konverentsil. Olin kuulnud, et tegu on lektoriga, kellel on omanäoline esinemislaad, ent teda laval näha oli midagi muud:  tema liikumise vitaalsus, miimika, keelekasutus, teadmised ja head näpunäited tööks on siiani meeles. Samuti ei saa  unustada meeleolukaid pidusid, kus tahtmise korral võid korraldada endale tõelise lõõgastuse.

Mida ootate selleaastaselt konverentsilt?

Selle aasta konverentsilt ootan huvitavaid ja aktuaalseid teemasid, häid lektoreid ja head seltskonda.

10. Pärnu Raamatupidamiskonverents 24.-25. septembril

Registreerides kuni 31.08.2015 kehtib soodushind  329€+km (hinnas sisaldub osalemine konverentsil, õhtune pidu ja buffet õhtusöök)

Pärnu Raamatupidamiskonverentsile on võimalik saada ka TASUTA bussiga. Transport toimub kahel marsruudil:

Tallinn-Pärnu-Tallinn

Tartu-Viljandi-Pärnu-Viljandi-Tartu

KONVERENTSI KAVA JA REGISTREERIMINE SIIN.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700