9. juuni 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Agnes Igalaan raskusi ei pelga: töö on töö, see tuleb ära teha

Onninen Baltikumi finantsjuht Agnes Igalaan
Foto: Meeli Küttim
“Aja planeerimine ja prioriteetide paikapanek on väga olulised, kõike korraga lihtsalt ei saa teha,” ütleb Agnes Igalaan, Onninen Baltikumi finantsjuht. Teda on õpetanud aega hindama vajadus sõita pidevalt Eesti, Läti, Leedu ja Soome vahet.

Raskused Agnes Igalaant (41) ei heiduta. See sai selgeks juba 1992. aastal, mil ta otsustas pärast toonase Tallinna 56. keskkooli lõpetamist asuda õppima Tallinna Tehnikaülikooli majanduse erialale. Ülisuures konkursis jäi ta aga paljudele sama sooviga noortele alla. “Siis tehti mulle pakkumine minna õppima hoopis tehnikaala, mida ma ka tegin. Meie kursusel oli siiski veel paar-kolm inimest, kes olid majanduse õppimisest huvitatud ning tegime üheskoos koolile pöördumise,” meenutab ta. Koolis otsustatigi anda noortele võimalus tingimusel, et esimesel poolaastal peavad saama tehtud nii majanduse kui ka tehnikaained-eksamid, siis on võimalus alates teisest poolaastast majanduse erialale üle minna. Agnes meenutab, et see esimene poolaasta kujunes parajaks rassimiseks, nii et vahepeal polnud eksamite vahel päevagi vaba. Kuid eesmärk sai täidetud, majanduse erialale sai ta sisse.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700