14. aprill 2015
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Betgenius Eesti otsib vanemraamatupidajat

Nõutav kõrgharidus ning vähemalt 3 aastat töökogemust raamatupidamise alal. Kandideerimise tähtaeg on 30.aprill.

Betgenius Eesti OÜ kuulub rahvusvahelisse kontserni Betgenius Ltd, mis on edukas ja kiiresti arenev eraomandis olev IT ettevõtte ja spetsialiseerunud infotehnoloogiliste lahenduste pakkumisele spordiloterii- ja kihlveotööstuse valdkonnas. Meie kontorid asuvad Londonis ja Tallinnas. Betgenius Eesti OÜ on andmete tootmisüksus Tallinnas, mis alustas tegevust 2007. aasta aprillis. Tütarettevõtte peamine ülesanne kontsernis on koguda, jagada ning hallata spordistatistilisi andmeid, mis võimaldavad emaettevõttel pakkuda laialdast tootevalikut reaalajas ja ülemaailmselt.

Seoses kiiresti laieneva tegevusega ootame oma meeskonda aktiivset ja tulemustele orienteeritud vanemraamatupidajat.

Otsime kohanemisvõimelist ja motiveeritud kolleegi, kellel on huvi ja soov võtta vastutus oma valdkonna eest. Ootame Sind, kui tunned, et oskad töötada nii iseseisvalt kui ka meeskonnas, oled õpihimuline, sõbralik ja abivalmis.Peamised tööülesanded on:

• Igakuiste kontserniaruannete koostamine ja esitamine emaettevõtte finantsosakonnale• Finantsandmete kogumine ja töötlemine ning jooksev aruandlus juhtkonnale• Eelarvete koostamine ja kasutamise jälgimine• Majandusaasta aruande koostamine ning auditeerimise korraldamine• Statistiliste aruannete koostamine• Suhtlemine erinevate ametkondade ja asutustega

Eeldused edukaks kandideerimiseks:

• Kõrgharidus, soovitavalt erialane• Vähemalt 3 aastat töökogemust raamatupidamise alal• Töökogemus rahvusvahelises ettevõttes• Teadmised või kogemused seoses siirdehindade regulatsiooniga• Hea analüüsioskus, süstemaatiline  mõtlemine, täpsus• Hea pingetaluvus, suhtlusoskus ja võime oma aega hästi planeerida• Väga hea eesti ja inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas• Väga hea Eesti maksuseadusandluse ja raamatupidamist reguleerivate õigusaktide tundmine• Kõigi Microsoft Office põhiprogrammide kasutusoskus (Dynamics Navision’i tundmine on eeliseks)

Sind ootab:

• Kaasaegne töökeskkond ja head töötingimused• Töö põnevas ja globaalselt laienevas ettevõttes• Sportlik, sõbralik, toetav ja multikultuurne kollektiiv

Oma inglisekeelne CV koos palgasooviga saada  [email protected] hiljemalt 30.04.2015. Lisainfo küsi tel. +37256642196.  

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700