29. mai 2014
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tschudi Grupp otsib raamatupidajat

Tööülesanneteks on Gruppi kuuluvate logistikaettevõtete täisraamatupidamise teostamine. Kandideerimise tähtaeg on 15. juuni.

 

Tschudi Shipping Company esindab enam kui 130 aasta vanust Norra laevanduskogemust. Tschudi Gruppi kuuluvate ettevõtete peamisteks tegevusaladeks on laevandus, mere- ja maismaatranspordi korraldamine ning laevade tehniline teenindamine.

Norra erakapitalil baseeruv rahvusvaheline merendusfirma omab tütarettevõtteid Eestis, Soomes, Taanis, Hollandis, Belgias, Suurbritannias, Lätis, Leedus, Poolas ja Venemaal. Eestis asuvatest tütarettevõtetest suuremad on näiteks AS Eesti Merelaevandus, Tschudi Shipping Company OÜ, Tschudi Ship Management AS ja Tschudi Logistics AS

Seoses töömahu suurenemisega võtame tööle

RAAMATUPIDAJA

kelle tööülesanneteks on Gruppi kuuluvate logistikaettevõtete täisraamatupidamise teostamine.

Edukalt kandidaadilt  ootame:

- raamatupidamisalast haridust- eelnevat töökogemust- väga head eesti ja inglise keele suulist ja kirjalikku oskust- täpsust, korrektsust, aktiivsust, analüüsivõimet, iseseisvust, head rutiini- ja pingetaluvust- head arvutikasutusoskust

Kasuks tuleb:

- rahvusvaheliste raamatupidamisstandardite tundmine- soome, norra, taani, rootsi ja/või vene keele oskus- merendus- või logistikaalane töökogemus

Pakume:

- meeldivat töökeskkonda rahvusvahelises ettevõttes- koostööd ning kohapealset väljaõpet oma valdkonna parimatelt spetsialistidelt- konkurentsivõimelist palka- stabiilset ja mitmekülgset tööd- eneseteostus- ja arenguvõimalust rahvusvahelise suunitlusega töökeskkonnas- enesearengu ja -täiendamise võimalusi

Täpsem informatsioon meie tegevusaladest koduleheküljel www.tschudishipping.com [email protected]. Lisainformatsioon 6409 530. Edukate kandidaatidega võtame ühendust 25-ndal nädalal. 

CV koos palgasooviga palume saata hiljemalt 15. juuniks 2014 aadressile Sadama tn 4, 15096 Tallinn või e-mailile

Autor: Tuuli Seinberg, raamatupidaja.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700