Autor: Juuli Laanemets • 13. november 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsitakse ostuvaldkonna VANEMRAAMATUPIDAJAT

Tallinna Linnakantselei linna finantsteenistus otsib raamatupidamiskeskusesse ostuvaldkonna vanemraamatupidajat (ajutiselt äraoleva töötaja asendaja).

Raamatupidamiskeskuses osutatakse raamatupidamisteenust Tallinna linna asutustele, linna valitseva mõju all olevatele äriühingutele ja sihtasutustele ning mittetulundusühingule. Vanemraamatupidaja peamised tööülesanded on raamatupidamise teostamine ja aruandluse tagamine riigi ja Tallinna õigusaktidega kehtestatud korras ja tähtaegadel.

Sobival kandidaadil on

• kõrgharidus või keskeriharidus ja vähemalt 3-aastane raamatupidamisalane töökogemus• eesti keele oskus kõrgtasemel nii kõnes kui kirjas• Eesti raamatupidamise seaduse ja Raamatupidamise Toimkonna juhendite väga hea tundmine ning nende rakendamisoskus igapäeva tööülesannete täitmisel• hea arvutikasutamisoskus (MS Excel, Word, Outlook)• orienteeritus meeskonnatööle• väga hea suhtlemis  ja eneseväljendusoskus• kohusetunne ja korrektsus• õppimis- ja analüüsivõime

Eelistatud on kandidaadid, kellel on majandustarkvara SAP kasutajaoskus ja kes tunnevad avaliku sektori arvestuspõhimõtteid.

Omalt poolt pakume huvitavat tööd, erialaseid koolitusvõimalusi, eneseteostust toetavas meeskonnas ja nüüdisaegset töökeskkonda.

Sooviavaldus koos elulookirjeldusega palume saata hiljemalt 26. novembriks e-posti aadressil [email protected]

Lisainformatsioon: Merje Aas – linna finantsteenistuse raamatupidamiskeskuse juhataja, telefon 640 4772  e-post: [email protected]

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700