Autor: Juuli Laanemets • 21. oktoober 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsitakse 7 raamatupidajat

Haridus- ja Teadusministeerium otsib oma meeskonda Tartus rahandusosakonna raamatupidajat (7 töökohta).

Peamised tööülesanded on:• algdokumentide kontroll ja nende alusel majandustehingute kajastamine;

• varude, väheväärtusliku vara ja põhivaraga seotud tehingute kajastamine;• saldode inventeerimine ja hindamine;• pearaamatus kajastuva kontrollimine ja võrdlemine analüütiliste registritega;• bilansikontode aastainventuuri läbiviimine ja dokumenteerimine;• tsentraliseeritud raamatupidamisega kooli või asutuse aastaaruande või selle osa koostamine;• dokumentide süstematiseerimine, korrastamine ja arhiivi üleandmine;• valitsemisala asutuste ja koolide nõustamine oma valdkonnas.

Edukal kandidaadil on:• kutsekeskharidus või sellele vastav kvalifikatsioon;

• valdkondlik töökogemus vähemalt kaks aastat, soovitavalt avalikus sektoris;• head teadmised avaliku sektori majandustehingute kajastamisest ja orienteerumine raamatupidamist reguleerivates õigusaktides;• eesti keele suuline ja kirjalik oskus kõrgtasemel;• arvutikasutamisoskus;• kiirus ja hea detailitähelepanu;• hea suhtlemis- ja meeskonnatööoskus;• kohusetunne ja korrektsus, vastutus- ja otsustusvõime;• hea pingetaluvus.

Erialast arengut ministeeriumis toetab:• huvitav ja vastutusrikas töö;

• enesetäiendamise võimalused.

Tööle asumise aeg: detsember 2013. a.

 Elulookirjeldus palgasooviga ja motivatsioonikiri palume saata hiljemalt 8. novembriks  2013. a  portaali CV Online vahendusel. Lisainformatsioon telefonil 735 0250, Monika Vapra.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700