Autor: Juuli Laanemets • 18. september 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti ettevõte sai KeyedIn’i esindajaks Baltikumis ja Soomes

Maailma üks kiiremalt kasvav pilvepõhise ärijuhtimise tarkvaralahenduse tootja KeyedIn omistas Baltikumi ja Soome piirkona ametliku edasimüüja staatuse Eesti juhtimiskonsultatsiooni ettevõttele McLean & Laneman. 

KeyedIn on pilve- ehk veebipõhine ärijuhtimise tarkvaralahendus, mis võimaldab projektijuhtimise- ja tootmistarkvara võimeka ERP (ettevõtte ressursside planeerimise) tarkvara funktsionaalsust. "Allakirjastatud leping annab meile esindatuse Balti riikides ja Soomes ning teisalt McLean & Laneman klientidele konkurentsieelise meie jõulise pilvelahendustarkvara näol,“ ütles KeyedIn Solutions asepresident Stefan Westelius.

 „Pilvepõhise rakenduse eelis on kahtlemata see, et ettevõttel pole vaja teha esmast suurt investeeringut ega omaette IT osakonda. Samuti puudub pikk juurutamise protsess. Nagu iga veebi-põhine rakendus, annab see reaalajas juurdepääsu ettevõtte kriitilisele teabele läbi internetiühendust omava seadme, sh ka nutitelefoni ja tahvelarvuti,“ ütles McLean & Laneman’i partner Monika Laneman.

KeyedIn on 2011. aastal USA-s loodud ettevõte, mis on kiire kasvuga saavutanud 50 000-kasutajalise rahvusvahelise kliendibaasi. Ettevõte on keskendunud SaaS pilvelahendustele ning paindlikkuse ning kulude kokkuhoiu tõttu saavutanud populaarsuse eelkõige keskmise suurusega ettevõtete seas. Analüütikute hinnangul kasvab pilvelahenduste osakaal järgmise kolme aasta jooksul peaaegu viis korda kiiremini n-ö traditsioonilisest tarkvara lahenduste valdkonnast.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700