Jaga lugu:

DNB Panga juhtimises tehti vangerdus

1. augustist alates on AS-i DNB Pank juhatuse esimees Atle Knai. Panga senine juht Hans Pajoma alustab tööd DNB peakontoris Oslos, asudes üheks aastaks juhtima DNB Baltikumi ettevõtete pangandust. Seejärel naaseb ta oma endisele ametikohale.

Knai on 20 aasta jooksul töötanud erinevatel ametikohtadel DNB grupis, juhtinud Londonis DNB ettevõtete panganduse valdkonna tegevust ja on hetkel Baltikumi ettevõtete panganduse juht. „Olles teinud tihedat koostööd Eesti meeskonnaga juba 2011. aastast, olen saanud kohalikust turust hea ülevaate ning soovin järgmise aasta jooksul meie senistele tugevatele külgedele toetudes DNB Panka veelgi edasi arendada,” sõnab Knai.

Pajoma on AS-i DNB Pank juhtinud seitse aastat, olles panga loomise ja arengu juures. Ettevõte on sellel ajal varade mahtusid jõudsalt suurendanud, olles pangandusturul 5. positsioonil ning liisingteenuste ja ettevõtete panganduse turul 4. kohal. „ Järgmise aasta jooksul koordineerin kogu DNB Baltikumi ettevõtete panganduse tööd, mis tähendab, et olen jätkuvalt seotud ka DNB Panga käekäiguga,“ kommenteerib muudatust Pajoma.

DNB on Norra turuliider ja ettevõtte aktsiad on noteeritud Oslo börsil, 34% aktsiatest kuulub Norra riigile.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt