Jaga lugu:

Konkursiveebis näeb avaliku teenistuse tööpakkumisi

Riigi- ja kohaliku omavalitsuse ametiasutuste   tööpakkumised  avaldatakse edaspidi ühel kesksel  veebilehel, mis pakub kõigile võimaluse ametikohtadele kandideerida ning annab tervikülevaate avaliku teenistuse vabadest töökohtadest.

„Konkursiveebiga tagab riik kui tööandja, et tööotsijad saaksid vahetult ja kiirelt leida sobiva kuulutuse üle Eesti pakutavatest ametikohtadest ja seda lähtuvalt  just neile sobivast regioonist või valdkonnast,“ ütles rahandusministeeriumi asekantsler Agris Peedu.

Konkursiveeb lihtsustab sobivate tööpakkumise otsimist ja võrdlemist, sest kuulutused on ühtse vormiga. Samas on võimalik näha kõikide ametiasutuste konkursikuulutusi ühest kohast ehk tööotsijad ei pea erinevate asutuste kodulehtedelt töövõimalusi otsima.

Riigi- ja kohaliku omavalitsuse ametiasutustele on kodulehel www.avalikteenistus.ee/konkursiveeb ametnike tööpakkumiste avaldamine kohustuslik. Samale lehele võib soovi korral lisada ka ametiasutuste tööpakkumisi, mis on suunatud töölepingu alusel töötavatele isikutele.

Konkursiveebi haldab rahandusministeeriumi riigihalduse ja avaliku teenistuse osakond, kes vastutab  avaliku teenistuse arendamise eest. Konkursikuulutused  avaldab ja ning kandidaatide  valiku viib läbi iga ametiasutus iseseisvalt.  Tänase seisuga on konkursiveebis üleval 45 konkursikuulutust.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt