Juuli Laanemets • 27. veebruar 2013
Jaga lugu:

RSA Kindlustus: jaanuaris hüvitasime tunduvalt rohkem kahjujuhtumeid

RSA Kindlustus hoiatab autojuhte teedel olevate löökaukude eest ja tuletab meelde olulisi tõdesid, et maanteedel sõites riske vähendada.

Vastu kevade saabumist tuletas RSA Kindlustuse kahjukäsitluse osakonna juht Eero Link meelde, et teede lagunemine on suur probleem ning parim viis sõidukit vigastuste eest kaitsta on pikivahe hoidmine, puhas esiklaas ning korras kojamehed ja tuled. „Juhul kui löökauku sõitmise tulemusena puruneb rehv või sõiduk saab teisi kahjustusi, on soovitav kutsuda politsei,“ ütles Link.

Link lisas, et vaatamata pikemaks muutuvatele päevadele valitseb endiselt talv ning sõidukijuhid peavad arvestama muutuvate teeoludega. „1. märtsist on lubatud suverehvidega sõitmine, kuid talvise ilma tõttu on mõistlik rehvivahetus edasi lükata. Naastrehvidega võib Eestis sõita 31. märtsini,“ rõhutas Link.

RSA Kindlustus maksis tänavu jaanuaris Eesti klientidele kahjuhüvitisi 1,5 miljonit eurot ehk ligi kolm korda rohkem kui aasta tagasi. Oma osa hüvitiste kasvus mängisid läinud aasta lõpus tekkinud, kuid jaanuaris hüvitiseni jõudnud kahjujuhtumid, teatas ettevõte.

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt