Autor: Juuli Laanemets • 15. veebruar 2013
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Loe, kes said Tööandjate Keskliidu volikokku 

Eesti Tööandjate Keskliidu liikmete üldkoosolek valis kolmeks järgnevaks aastaks volikogu uue 30-liikmelise koosseisu.

Volikogu liikmete nimekiri:

1. Mark Berman, BLRT Grupp

2. Andres Haamer, Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liit3. Bo Roger Vilhelm Henriksson, ABB AS4. Heiti Hääl, Alexela Group OÜ5. Triin Anette Kaasik, Estiko AS6. Ain Kaljurand, Tallinna Sadam AS7. Valdo Kalm, EMT AS8. Volli Kalm, Tartu Ülikool9. Margus Kastein, Saku Õlletehase AS10. Raul Kotov, Eesti Gaas AS11. Vahur Kraft, Nordea Bank Finland Eesti filiaal12. Gunnar Kraft, Sangar AS13. Kati Kusmin, Eesti Kaupmeeste Liit14. Jüri Käo, Tallinna Kaubamaja AS15. Sandor Liive, Eesti Eneriga AS16. Toivo Ninnas, Eesti Laevaomanike Liit17. Hugo Osula, Mootor Grupp AS18. Aare Paloots, Eesti Mööblitootjate Liit19. Viktor Palmet, Eesti Sadamate Liit20. Sven Pertens, Lemminkäinen Eesti AS21. Mati Polli, Eesti Metsa- ja Puidutööstuse Liit22. Astrid Priimägi, Lääne-Tallinna Keskhaigla23. Jaan Puusaag, Krimelte OÜ24. Tiit Roben, Eesti Ehitusettevõtjate Liit25. Urmas Sule, Eesti Haiglate Liit26. Tea Varrak, Tallinna Tehnikaülikool27. Enn Veskimägi, Standard AS28. Taavi Veskimägi, Elering OÜ29. Meelis Virkebau, Eesti Rõiva- ja Tekstiililiit30. Tiit Vähi, Silmet Grupp AS

Keskliitu kuulub 23 majandusharuliitu ja 84 ettevõtet, mis kokku esindavad 1500 Eesti tööandjat suhetes seadusandliku võimu, täitevvõimu ja ametiühingutega.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700