Juuli Laanemets • 13. veebruar 2013
Jaga lugu:

Maksumaksja sõber ja vaenlane selgumas

Eesti Maksumaksjate Liit kuulutab homme, 14. veebruaril välja iga-aastase maksumaksja sõbra ja maksumaksja vaenlase.

Maksumaksja sõbra tiitel antakse isikule, kes on aasta jooksul oma tegude või sõnadega avaldanud kõige positiivsemat mõju maksumaksja õigustele, teadlikkusele ja rahakotile selgub EML kodulehel. Maksumaksja vaenlase tiitel antakse isikule, kelle sõna ja tegu või tegevusetus on aasta jooksul muserdanud maksumaksjat ja laastanud tema rahakotti.

2012. aasta maksumaksja vaenlase nominentid: ja Vahur Kraft — VEB fondi salapäraste tehingute eest — ebaõnnestumiste eest maal (elektrihinna kontrollimatu tõus), vees (veeteede tasude tõstmine) ja õhus (AS Estonian Air suur kahjum) — vigade eest toetuste jagamisel — õiguslikult küsitavate meetodite eest piirikaubanduse „reguleerimisel“ — maksumaksja raha eest tehtud suusareiside eest.

• Eesti Panga endised juhid Siim Kallas

• majandus- ja kommunikatsiooniminister Juhan Parts

• Ettevõtluse Arendamise Sihtasutus

• Maksu- ja tolliamet

• Maanteeameti endised juhid

2012. aasta maksumaksja sõbra nominentid: ja Eesti Ametiühingute Keskliit — töötuskindlustusmakse vähendamise nimel peetud võitluse eest — kodualuse maa maksuvabastuse eest — korra loomise eest Eesti Pangas — korra loomise eest Maanteeametis ja AS-is Estonian Air — maamaksu arvestamisel valitsevale segadusele tähelepanu juhtimise eest.

• Eesti Tööandjate Keskliit

• Riigikogu koalitsioon

• Jaan Männik

• Erkki Raasuke

• Riigikontroll

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt