Autor: Juuli Laanemets • 19. september 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kindlustuskonverents pakub juriidilist nõuannet

02. oktoobril toimub üle mitme aja Kindlustuse Aastakonverents, mis jätkab oma traditsioonilist toimumist nüüd juba Äripäeva nime all.

Tootmis- ja ehitusettevõtetele on seekordne konverents põnev mitme väga olulise teema tõttu. Kindlustuslepingutest tulenevad vaidlused kahjujuhtumite korral on tavapärane asjade kulg. Juriidilised nõuanded kuluvad alati marjaks ära. Mida teada hüvitise vähendamisest või vaidlustest kindlustuslepingu kehtivusest, saab juba teada täpsemalt konverentsil.

Töötaja õnnetuskindlustusest on huvitatud ettevõtted, kus tuleb teha palju kõrge riskitasemega töid. Konverentsil otsitakse paremaid võimalusi ettevõtete tööjõuriskide maandamiseks.

Ettevõtte tervikkindlustus on suunatud keskmistele- ja väikeettevõtetele. See pakub head võimalust vaadata oma kindlustustegevust ühe tervikliku pildina. Oluline on vaid teada, millised nõudmised kehtivad ettevõtetele selle kindlustustoote sõlmimisel.

Konverents pakub võimalust kohtuda kindlustusküsimustega igapäevaselt kokku puutuvatel inimestel sama valdkonna ekspertide ja praktikutega. See on hea võimalus tulla kuulama teiste kogemusi ja vahetama teadmisi. 

Konverentsi päevakava: Registreerimine ja hommikukohv Sissejuhatus. Moderaator Äripäeva raamatupidaja.ee toimetaja Juuli Laanemets Aastatel 2011-2012 toimunud Eesti kindlustusturu muutused.  Kindlustusmaaklerite Liidu tegevjuht Reet Rattur  Ettevõtja võimalused töötaja kindlustamisel. RSA vastutuskindlustuse riskijuht Argo Argel Olulisemad momendid  kindlustuslepingu sõlmimisel ja kindlustustingimuste tõlgendamise kohtupraktika. Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Alar Urm Lõuna Kindlustusvõtja vaidlused kindlustusandjaga hüvitise vähendamise ning kindlustuslepingu kehtivuse üle. Advokaadibüroo LEXTAL vandeadvokaat Olavi-Jüri Luik Kohvipaus Ettevõtte eelised tervikkindlustuse sõlmimisel. Seesam Kindlustus arendusdirektor Priit Kuuskme Aruteluring: Millal on ettevõttel mõistlikum kindlustuskaitset mitte osta? Osalejad:

9.30 -9.50

9.50 - 10.00

10.00 – 10.30

10.30 – 11.00

11.00 - 12.00

12.00-13.00

13.00- 14.30

14.30 – 15.00

15.00 – 15.30

15.30 – 16.00

 Seesam Kindlustus arendusdirektor Priit Kuuskme

 AON Kindlustusmaakler juhatuse esimees Kaido Konsap

 Advokaadibüroo Lextal vandeadvokaat Alar Urm

16.00 – 16.15 Konverentsi lõpetamine

Juhin tähelepanu, et soodushind 179 eurot (214.80-kmga) kehtib kuni 23.09.2012 registreerudes, tavahind on 229 eurot (274.80-kmga).

Registreerides korraga ühest maksjaettevõttest kaks või enam osalejat kehtib lisasoodustus 5%.

Lisainfo ja registreerimine telefonil 667 0106 või Äripäeva lingilt SIIT.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700