9. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eesti Energia otsib kontserniarvestuse raamatupidajat

Eesti Energia on ühtse väärtusahelaga rahvusvaheline energiaettevõte. Pakume kliendile terviklikke energialahendusi elektri, soojuse ja kütuste tootmisest kuni müügi, teeninduse ja nõustamiseni. Tegutseme Baltimaades, USA-s ja Jordaanias. Kogu maailmas on hinnas meie unikaalne põlevkivi töötlemise oskusteave ja tehnoloogia.

Eesti Energia raamatupidamise osakond on kontserni tsentraalse finantsteenistuse üksus, mille vastutusalasse kuulub konsolideeritud aruandluse koostamine ning raamatupidamisteenuse osutamine tütar- ja sidusettevõtetele ning kontserniga seotud mittetulundusühingutele ja sihtasutustele.

Sinu tulevase töö eesmärgiks on konsolideeritud aruandluse õigsuse ja tähtaegsuse tagamine, sealhulgas konsolideerimiskannete koostamine, muude raamatupidamiskannete ja arvestuste koostamine kõigile kontserni ettevõtetele, konsolideeritud aastaaruande ja vahearuande koostamine, muude ettevõttesiseste ja –väliste aruannete koostamine, raamatupidamisandmete kontrollimine, oma töövaldkonna raamatupidamisprotsesside ja –süsteemide arendamine ning muudes arendusprojektides osalemine.

See töö sobib Sulle, kui:• Sul on finantsalane (rakendus)kõrgharidus

• oled töötanud raamatupidajana vähemalt 5 aastat• Sul on konsolideerimiskannete ja konsolideeritud aruannete koostamise kogemus• oled vilunud arvutikasutaja ning omad kogemust mõne raamatupidamistarkvaraga• valdad eesti keelt, väga heal tasemel inglise keelt ning vähemalt suhtlustasandil vene keelt• oled iseseisev, vastutus- ja otsustusvõimeline• omad head suhtlemisoskust ning head suulist ja kirjalikku eneseväljendusoskust

Oracle E-business Suite kasutamise kogemus annab kandideerimisel eelise.

Pakume Sulle:• mitmekesist tööd kiiresti arenevas ettevõttes

• professionaalse ja kokkuhoidva meeskonna tuge• sportimisvõimalusi Eesti Energia spordiklubis• enesetäiendamise võimalusi

Töökoht asub Tallinnas.

Soovid teada rohkem? Sinu küsimustele vastab kontserni pearaamatupidaja Janne Magnus aadressil [email protected]

Ootame Sinu CV-d koos kaaskirjaga CV-Online’i või CV Keskuse portaali vahendusel või märgusõnaga „raamatupidaja“ e-postile [email protected] hiljemalt 22. aprilliks 2012.

Autor: Ivan Panasjuk, raamatupidaja .ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700