2. aprill 2012
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Otsitakse pearaamatupidajat Selmic Baltic Soome suunale

Selmic Oy on Soome juhtiv elektroonikakomponentide tootja, kes pakub klientidele automaatika- ja elektroonikatööstuse lahendusi ja teenuseid alates disainist kuni lõpptoote valmistamiseni. Ettevõtte klientideks on juhtivad tööstus- ja elektroonikaettevõtted üle kogu maailma. Selmic Baltic OÜ teostab kontserni tütarettevõttena elektroonikakomponentide tootmise allhanget.

Ettevõttes töötab kokku ligi 140 inimest, kellest pooled töötavad Eesti tehases. otsib Soome raamatupidamise ja seadusandluse kogemuse ning oskustega PEARAAMATUPIDAJAT, kes võtab üle Selmic Oy raamatupidamise ja vastutab edaspidi kogu Soome ettevõtte ja tema Soome tütarettevõtete raamatupidamise teostamise eest.

 Eestis tegutsev Selmic Baltic OÜ

Põhiülesanded:• raamatupidamise ülevõtmine Soome raamatupidamisfirmalt

• raamatupidamisarvestuse igakuine teostamine• perioodiline aruandlus• aastaaruannete koostamine• palgaarvestuse teostamine

Nõutav:• eelnev 3-5 aastane kogemus (pea)raamatupidajana

• varasem kokkupuude Soome raamatupidamisega • majandusalane / erialane haridus• väga hea suhtlemisoskus ning täpsus ja korrektsus• hea analüüsivõime ja oskus lahendada probleeme iseseisvalt• hea arvuti kasutamise oskus (Excel, raamatupidamistarkvara)• hea eesti ja soome keele oskus nii kõnes kui kirjas, inglise keele oskus suhtlustasandil• valmidus töölähetusteks

Firma pakub:• Huvitavat tööd multikultuurses ettevõttes

• Arenguvõimalusi ettevõtte sees• Avatud ja paindlikku juhtimisstiili• Korralikku tasu ja töötajatele mõeldud soodustusi.

Tööle asumise aeg: mai/juuni jooksul hiljemalt 16. aprilliks 2012.

Ootame Teie CV-d ja kaaskirja koos palgasooviga e-posti aadressile [email protected]

Lisainfo telefonil 53 414 564, konsultant Marit Antik.

 

 

 

Autor: Ivan Panasjuk, raamatupidaja .ee

Raamatupidaja.ee toetajad:
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700