22. september 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökuulutus: Audiitorkogu otsib metodoloogia ja täiendusõppe spetsialisti

Audiitorkogu on Eesti vandeaudiitorite omavalitsuslikul põhimõttel avalik-õigusliku juriidilise isikuna tegutsev kutseühendus, mille põhiülesanneteks on arvestusala audiitortegevuse korraldamine ja Audiitorkogu liikmete kutsealaste õiguste kaitsmine.

Audiitorkogu võtab tööle metodoloogia ja täiendusõppe spetsialisti,  kelle tööülesanneteks on:

1. Audiitorkogu organite ja töökomisjonide nõustamine metodoloogialastes küsimustes ning  nende poolt antud tööülesannete täitmine;2. Audiitorkogu täiendusõppealaste projektide koordineerimine ja koolituste korraldamine;3. Audiitorkogu rahvusvahelisele metodoloogiaalasele koostööle kaasaaitamine;4. arvestusala audiitortegevust puudutavate seaduste ja regulatsioonidega tegelemine;5. Audiitorkogu liikmete nõustamine Audiitorkogu töökorraldust ja vandeaudiitori tegevuse aluseid puudutavates küsimustes;6. muud asjakohased tööülesanded.

Kandidaadilt ootame:1. väga head audiitortegevuse tundmist;

2. väga head arvestusala tundmist;3. väga head eesti ja inglise keele oskust;4. väga head analüüsivõimet ja suhtlemisoskust;5. korrektset ja selget eneseväljenduse oskust nii kõnes kui kirjas;6. korrektsust, kohusetundlikkust ja abivalmidust;7. iseseisvust ja algatusvõimet.

Kasuks tuleb:1. vandeaudiitori kutse omamine;

2. rahvusvahelises audiitorfirmas töötamise kogemus;3. majandusalane kõrgharidus.

Pakume:1. meeldivat kollektiivi ja häid töötingimusi;

2. motiveerivat töötasu;3. paindlikku töögraafikut (täis- või osakoormusel).

(Digi)allkirjastatud avalduse koos motivatsioonikirja, palgasoovi ja CV’ga palume saata Audiitorkogule hiljemalt 30. septembriks 2011 e-posti aadressil [email protected].

Audiitorkogu juhatus hindab kandidaate lähtuvalt kandidaadi kvalifikatsioonist, kogemusest, motivatsioonist ning palgasoovist. Sobiva kandidaadi puudumisel jätab Audiitorkogu juhatus endale õiguse kõikide avalduste tagasilükkamiseks.

Vakants - töökuulutuste portaal.

Selle artikli avaldamise eest on makstud.

Autor: Marion Paavel, vakants .ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700