Autor: Lemmi Kann • 11. august 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Äripäeva seminaride uus hooaeg algab juba augustis

Äripäeva Seminari- ja konverentsikeskus alustab uut hooaega lahates töövaidlusi ning piiriülese äriga seotud maksuriske.

Tööandjate jaoks on alati oluline hoida end kursis tööõiguses kehtivate reeglitega, et eksimuste tõttu mitte sattuda töövaidlustesse. Millised on töölepingu tingimused ja kuidas neid vormistada, milline vastutus ootab konkurentsikeelu rikkumise eest, millised on töölepingu ülesütlemise protseduurilised küsimused - neil teemadel annab põhjaliku ülevaate Tartu Ülikooli töö- ja sotsiaalhooldusõiguse dotsent Gaabriel Tavits lemmiklektori loengul „Kuidas vältida töövaidlusi?“, mis toimub 26. augustil Radisson Blu Hotel Olümpias.

7. septembril Tartus ja 9. septembril Tallinnas saab kuulata  Advokaadibüroo Glimstedt advokaati ja maksukonsultanti Marko Saagi, kes räägib piiriülese äriga kaasnevatest riskidest.

„Välisriigis, st piiriüleselt tegutsedes tuleb lisaks Eesti maksudele arvestada ka võimaliku maksukohustusega välisriigis. Jääda lootma, et välisriigi maksuhaldur ei saa võimalikust maksukohustusest teada, on lootusetu. Maksuhaldurid suhtlevad igapäevaselt välisriigi kolleegidega, sh Eesti Maksu- ja Tolliametiga,“ selgitas Saag teema olulisust.Loengul räägibki ta piiriülese tegevusega kaasnevatest peamistest ja enim esinevatest maksuriskidest ning võimalustest neid maandada.

Registreerimine üritustele on juba avatud ning kiirematele registreerijatele kehtib ka soodushind.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700