Autor: Rivo Sarapik • 7. juuli 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Veebis saab töötajaid esindama õppida

Usaldusisikud saavad nüüd veebikoolituskeskkonnas õppida töötajate esindamist suhetes tööandjaga.

 “Teadmised sellest, kuidas koostöös tööandjaga muuta tööelu paremaks, kuluvad ära kõigile – nii neile, kelle töötingimused on head, kui ka neile, kellel suhetes tööandjaga sageli probleeme ette tuleb,” kinnitas Ametiühingute Keskliidu juht Harri Taliga . “Eriti vajalikud on need teadmised ja oskused aga neile, kes on juba valitud töötajaid esindama suhetes tööandjaga või kes kaaluvad usaldusisikuks hakkamist,” lisas ta.

Veebikoolitus annab ülevaate sellest, mida tähendab olla usaldusisik, kuidas ja millistes küsimustes suhtleb usaldusisik tööandjaga ning kuidas lahendada töökohal tekkida võivaid probleeme. Lisaks saab veebikoolituse läbinud inimene ülevaate ka olulisematest punktidest töölepingu seaduses ja teistes tööõigusaktides.

Koolitus koosneb helitekstiga slaididest, lisaks on võimalik kogu koolitusmaterjali ka lugeda tekstina, alla laadida või välja printida. Osaleja läbib viis peatükki, mille järel saab oma teadmisi testiga kontrollida. Õpe võimalik nii eesti kui vene keeles. 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700