8. juuni 2011
Jaga lugu:

Töökuulutus: Eesti Post otsib finantsanalüütikut

Eesti Post on sajandite taha ulatuva ajalooga teenindusettevõte kaasaegses postiäris. Kiiresti areneva ettevõttena pakume parimaid lahendusi saadetiste kohaletoimetamisel olenemata kohast ning ajast. Meie klientideks on paljud ettevõtted, aga ka kõik Eesti inimesed.

Tööd saab finantsanalüütik

 Töö kirjeldus

• struktuuriüksuste ning koondeelarvete ja finantsprognooside koostamine• investeeringute tasuvuse analüüs ja jälgimine• ärianalüüsi aruandluse toetamine• eelarvete täitmise analüüsimine ja aruandlus• ettevõtte struktuuriüksuste finantsalane nõustamine

Nõudmised kandidaadile

• majandusalane kõrgharidus• väga hea analüüsioskus• info hankimise ja haldamise oskus• nõustamise ja juhendamise oskust• koostöövalmidus• väga hea arvuti kasutamise oskus• Exceli oskus kõrgtasemel• väga hea eneseväljendamise oskus• inglise keele oskus suhtlustasandil

 Kasuks tuleb:

• majandustarkvara Axapta tundmine

Ettevõte pakub

• palju huvitavat tööd kiiresti arenevas ja muutuvas ettevõttes• eneseteostus- ja arenemisvõimalusi• kaasaegseid töötingimusi ja tulemustest lähtuvat töötasu• meeldivat tulemustele orienteeritud nooruslikku meeskonda• väga häid sportimisvõimalusi

Konkursi lõpptähtaeg 19. juuni 2011. http://www.cvkeskus.ee/230461

Kandideerimine toimub läbi CV Keskuse:

Tööpakkumine number: 230461.

 Selle artikli avaldamise eest on makstud.

 

Autor: Marion Paavel, raamatupidaja .ee

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt