8. juuni 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökuulutus: Eesti Post otsib finantsanalüütikut

Eesti Post on sajandite taha ulatuva ajalooga teenindusettevõte kaasaegses postiäris. Kiiresti areneva ettevõttena pakume parimaid lahendusi saadetiste kohaletoimetamisel olenemata kohast ning ajast. Meie klientideks on paljud ettevõtted, aga ka kõik Eesti inimesed.

Tööd saab finantsanalüütik

 Töö kirjeldus

• struktuuriüksuste ning koondeelarvete ja finantsprognooside koostamine• investeeringute tasuvuse analüüs ja jälgimine• ärianalüüsi aruandluse toetamine• eelarvete täitmise analüüsimine ja aruandlus• ettevõtte struktuuriüksuste finantsalane nõustamine

Nõudmised kandidaadile

• majandusalane kõrgharidus• väga hea analüüsioskus• info hankimise ja haldamise oskus• nõustamise ja juhendamise oskust• koostöövalmidus• väga hea arvuti kasutamise oskus• Exceli oskus kõrgtasemel• väga hea eneseväljendamise oskus• inglise keele oskus suhtlustasandil

 Kasuks tuleb:

• majandustarkvara Axapta tundmine

Ettevõte pakub

• palju huvitavat tööd kiiresti arenevas ja muutuvas ettevõttes• eneseteostus- ja arenemisvõimalusi• kaasaegseid töötingimusi ja tulemustest lähtuvat töötasu• meeldivat tulemustele orienteeritud nooruslikku meeskonda• väga häid sportimisvõimalusi

Konkursi lõpptähtaeg 19. juuni 2011. http://www.cvkeskus.ee/230461

Kandideerimine toimub läbi CV Keskuse:

Tööpakkumine number: 230461.

 Selle artikli avaldamise eest on makstud.

 

Autor: Marion Paavel, raamatupidaja .ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700