30. mai 2011
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Töökuulutus: Eesti Energia otsib Jaeäri müügi ja teeninduse üksuse meeskonda arveldussektori juhatajat 

Eesti Energia on ühtse väärtusahelaga rahvusvaheline energiaettevõte. Pakume kliendile terviklikke energialahendusi elektri, soojuse ja kütuste tootmisest kuni müügi, teeninduse ja nõustamiseni. Tegutseme Baltimaades, Soomes ja Jordaanias. Kogu maailmas on hinnas meie unikaalne põlevkivi töötlemise oskusteave ja tehnoloogia.

Jaeäri on Eesti Energia kontserni klienditeenindusüksus, kus töötab kokku üle 1700 töötaja. Meie ülesandeks on klientidele elektrienergia, võrguteenuse, telekommunikatsiooniteenuse ja energiaga seotud lisateenuste müümine.  

Otsime Jaeäri müügi ja teeninduse üksuse meeskonda Tallinnas arveldussektori juhatajat. 

Sinu tulevase töö eesmärgiks on arveldusosakonna Põhja sektori juhtimine nii, et arveldusprotsess toimiks ladusalt ja efektiivselt. Eesti Energiale on oluline arvete korrektne genereerimine, nende kiire klientidele edastamine kõige optimaalsemate kanalite kaudu ning maksete tõrgeteta laekumine. 

Töö sobib just Sulle, kui:

• omad majandusalast kõrgharidust• soovid teha tööd, milles tulemuse saavutamiseks on vaja väga hästi valdkonda tunda• Sul on kogemusi arveldusvaldkonnas töötamises ja inimeste juhtimises• Sul on äriline ja süsteemne mõtlemine• oled loov ja näitad üles initsiatiivi  

Omalt poolt pakume:• huvitavat ja vastutusrikast tööd ühes Eesti olulisemas ettevõttes

• asjatundlikku ja toetavat meeskonda• võimalust osa saada töötajale pakutavatest soodustustest ja toredatest ühisüritustest; tervise eest hoolitsemiseks saad liituda Eesti Energia spordiklubiga. 

Lisainfo: Sirli Peetrimägi, telefon 715 5597.

Kui oled meie pakkumisest huvitatud, saada palun oma CV aadressile [email protected] (märgusõna: „Arveldussektori juhataja“) hiljemalt 03.06.2011.

Selle artikli avaldamise eest on makstud.

 

 

 

 

Autor: Marion Paavel, raamatupidaja .ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700