Autor: Lemmi Kann • 30. september 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tervisekulud ei pääse erisoodustusmaksust

Riigikogu lükkas täna esimesel lugemisel tagasi roheliste fraktsiooni algatatud tulumaksuseaduse muutmise eelnõu, millega sooviti vabastada ettevõtjate poolt töötajate heaks tehtavad terviseedenduskulud erisoodustusmaksust.

Ettepanek eenõu menetlusest välja jätta tuli rahanduskomisjonilt. Komisjoni ettepaneku poolt hääletas 43 ja vastu 15 riigikogu liiget, erapooletuid polnud.

Eelnõu seletuskirja põhjal sooviti seadusega soodustada tööandjapoolset tervishoiuteenuste ja ravimite eest tasumist, tuues tervishoidu lisaraha ja parandades seeläbi töötajate tervisenäitajaid ja tervishoiuteenuste osutajate majandustulemusi. Seadus oli kavandatud jõustuma 2011. aasta 1. jaanuaril.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700