Autor: Rivo Sarapik • 21. juuli 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Müügimaksu laekus esimesel kuul 16 miljonit

Eile oli Tallinna müügimaksu esimene tähtaeg. Raepressi teatel laekus täna keskpäevaks maksu 16,2 mln krooni eest.

Müügimaksu deklaratsiooni esitas juuni eest 4120 isikut, deklareeritud müügimaksu summa moodustas 19 miljonit krooni.

Linna teatel on maksulaekumine graafikus. Tänavu teise poolaastaga plaanib linn eelarvesse koguda 150 mln kr müügimaksu.

Maksu-ja Tolliamet eraldab laekunud müügimaksu Tallinna linnale 28. juulil.

Advokaadibüroo SORAINEN soovitab müügimaksu tagasi taotleda.

Müügimaks kehtib tänavu 1. juunist, lisaks koalitsiooni fraktsioonidele riigikogus toetas juuli alguses ka valitsus müügimaksu ja paadimaksu kaotamist kohaliku omavalitsuse poolt kehtestavate maksude loetelust järgmise aasta 1. jaanuarist.

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700