Tänasest tuleb kõik .ee domeenid uuesti registreerida

Eesti läks tänasest üle uuele domeenikorrale, mistõttu kaovad mitmed piirangud ja tuleb uuesti registreerida kõik .ee domeenid.

Uus domeenikord muudab .ee domeeni senisest oluliselt kättesaadavamaks: Eesti domeeni saavad registreerida ka eraisikud ja välismaa isikud ning ühel isikul on võimalik registreerida mitu domeeni.

Uuele domeenikorrale ülemineku käigus:

- .ee tippdomeeni haldamise võtab EENetilt üle Eesti Interneti SA;- eraisikud saavad võimaluse registreerida .ee domeeninimesid;- välismaa isikud saavad võimaluse registreerida .ee domeeninimesid;- ühel isikul on võimalik registreerida mitu .ee domeeninime;- domeeninimede registreerimine hakkab toimuma kahetasemeliselt, see tähendab, et registreerijate teenindamine on Eesti Interneti SA poolt delegeeritud registripidajatele. Registripidajate nimekiri on avaldatud Eesti Interneti SA veebis- domeeninimedele kehtestatakse regulatiivne tasu.

Uutele domeenireeglitele üleminek hõlmab ka kõiki vanade reeglite järgi registreeritud .ee domeene. Nendele hakkab alates juulist kehtima kuuekuuline üleminekuperiood, mille jooksul domeenide registreerijad peavad endale registripidaja valima ja registripidaja juures domeeni registreeringut uuendama.

Jaga lugu:
Seotud lood
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Marianne Lõhmus
Marianne Lõhmusraamatupidaja.ee ärijuhtTel: 6670405
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700