Autor: Lemmi Kann • 22. juuni 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mitme päeva jagu jaanimöllu

Üle Eesti toimub ohtralt jaanipäevapidusid. Äripäev soovitab kümmet pidu, kuhu minna.

Pühajärve jaanituli 2010

22.-23.06 Pühajärve pargis, OtepäälPeol esinevad DJ Marc Van Linden Saksamaalt, Lang & Yep, I.M.T.B. Erkki Sarapuu, Anne Veski, Shanon, Smilers, Terminaator & Birgit Varjun jt.Piletid: 68-250 krooni, müügil Piletilevis.Lastele kuni 6. eluaastani sissepääs tasuta.www.jaanituli.ee

Suur Jaanituli 22.06 kell 18 Vaibla rannas, Võrtsjärve kaldal

jaanitulel esineb ansambel Apelsin. Lisaks toimub rammumehe võistlus köievedamises, lõbusõidud kaatri ja purjekaga Võrtsjärvel jpm.Piletid: 85 krooni, müügil Piletilevis.Lastele kuni 5. eluaastani sissepääs tasuta.www.vaiblapuhkekeskus.ee

Pööriöö - Jaanimöll Haapsalus 22.06 kell 19 Haapsalu Linnusehoovis

Ürituse peaesineja on Rootsi tehnokantri lipulaev Rednex, lisaks 90ndate Eesti parimad - A-Rühm koos Cool Dga, Mr. Happyman.Piletid: täispilet 150, sooduspilet 120 krooni, müügil Piletilevis. Kohapeal vastavalt 175 ja 140 krooni.Lastele kuni 6. eluaastani on sissepääs tasuta.www.pööriöö.eu

Jaanituli Metsavenna talus 23.06 kell 15 Metsavenna talu kiiguplatsil.

Esinevad ansambel Raisk, Kihnu Virve, ansambel VLÜ ja MetsatöllPiletid: 175 krooni, müügil Piletilevis.Lastele kuni 7. eluaastani sissepääs tasuta.www.metsavennatalu.ee

Viimsi jaanituli/Rannarahva jaaniõhtu

23.06 kell 18 Viimsi Vabaõhumuuseumis, HarjumaalKõiki jaanitulelisi tantsitab jaaniõhtul ansambel Kihnu Poisid, toimuvad mitmed erinevad rahvalikud mängud ja võistlused.Piletid: täispilet 100, lastele 4-15. eluaastani ja pensionäridele 75 ning peredele 200 krooni. Piletid müügil Piletilevis. Lastele kuni 3. eluaastani sissepääs tasuta.www.rannarahvamuuseum.ee

Viljandi Järveotsa jaanituli 2010 23.06 kell 17 Männimäel, Viljandis

Hommik algab laadaga. Meeleolu hoiavad üritusel üleval Üllar Jörgberg, Jüri Homenja, Kihnu Virve koos perebändiga, Toomas Anni, Apelsin, Justament, Hellad Velled, Meie Mees ja Boney M.Piletid 100-275 krooni, müügil Piletilevis.www.viljandijaanituli.ee

Üle linna Jaanituli Nõmmel

23.06 kell 18 Nõmme Spordikeskuse juures, TallinnasEsinevad Ott Lepland, ansambel Aplesin, Tanel Padar & The Sun ning Peeter Jõgioja tule- ja trummishow.Piletid: täispilet 140 ja sooduspilet 120 krooni, müügil Piletilevis. Kohapeal vastavalt 150 ja 125 krooni. Lastele kuni 6. eluaastani sissepääs tasuta.www.sportkeskus.ee

Palmse mõisa jaanituli

23.06 kell 19 Palmse mõisas, Lääne-VirumaalPiletid: 75 ja 150 krooni, müügil Piletilevis. Lastele kuni 3. eluaastani sissepääs tasuta.www.palmse.ee

Jaanituli Eesti Vabaõhumuuseumis

23.06 kell 19 Eesti Vabaõhumuuseumis, TallinnasEsinevad Kukerpillid, Svjata Vatra, Sõsarõ jt.Piletid: 10-320 krooniwww.evm.ee

Jaanilaupäev Raadi mõisapargis

23.06 kell 13 Raadi mõisapargisPiletid: tasutawww.erm.ee

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700