Lemmi Kann • 9. juuni 2010
Jaga lugu:

ÄP Käsiraamatute foorum: tööleping ja lapsehoolduspuhkus

Küsimus: Töötajaga on sõlmitud tähtajaline tööleping, mis lõppeb 21.08.2010. Töötaja jääb 1. juulist rasedus-sünnituspuhkusele. Kas tööleping lõppeb selle kuupäevaga ära või lükkub lõppemine edasi rasedus-sünnituspuhkuse päevade võrra? Kas lapsehoolduspuhkusel olemise ajal on võimalik töötada sama tööandja juures?

Vastus: Tähtajaline tööleping lõpeb tähtaja saabumisel vaatamata sellele, et töötaja on rasedus- ja sünnituspuhkusel või lapsehoolduspuhkusel. Soovi korral on võimalik muuta tähtajaline tööleping juba enne selle tähtaja lõppemist tähtajatuks töölepinguks ja ei pea ootama tähtaja lõppemist. Lapsehoolduspuhkusel olemise ajal töötamine võib töötaja ilma jätta riigi poolt makstavatest hüvitistest.

Vastas advokaadibüroo Lepik & Luhaäär LAWIN

Jaga lugu:
RAAMATUPIDAJA UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad raamatupidaja uudised igal nädalal enda postkasti.

Raamatupidaja.ee toetajad:

Enimloetud
Marianne Lõhmus
Marianne LõhmusärijuhtTel: Marianne@raamatupidaja.ee
Cätlin Puhkan
Cätlin Puhkanraamatupidaja.ee reklaami müügijuhtTel: 53 315 700catlin.puhkan@aripaev.ee

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt