Autor: Lemmi Kann • 22. märts 2010
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sorainen taas Baltikumi Aasta advokaadibüroo

Advokaadibüroo Sorainen sai teist aastat järjest Baltikumi Aasta Advokaadibüroo tiitli.

Maailma juhtiva finantsõiguse ajakirja International Financial Law Review (IFLR) poolt korraldatud auhinnatseremoonia toimus Londonis 18. märtsil.

"IFLR auhinnad on õigusmaailma Oscarid,“ ütles advokaadibüroo vanempartner Aku Sorainen tundes rõõmu kõrgetasemelisest rahvusvahelisest tunnustusest.

Tehingud, mida IFLR auhinna määramisel ka arvesse võttis, olid näiteks olid investeerimisettevõtte LHV ümberregistreerimine kommertspangaks, Parex banka sündikaatlaenu restruktureerimine ja rekapitaliseerimine EBRD poolt, Barclays investeerimisleping Leedu valitsusega ning If P&C Insurance Balti ühingute ülepiiriline ühinemine, mis oli esimene ülepiiriline ühinemine Baltikumis Euroopa Liidu piiriülese ühinemise direktiivi alusel.

Meediakontserni Euromoney Legal Media Group kuuluv IFLR on üks maailma juhtivaid õigusajakirju, mida on välja antud juba üle 20 aasta ja mis on suunatud finantsturgudega tegelevatele advokaatidele ja juristidele. IFLR jagab igal aastal Euroopa Auhindu eesmärgiga tunnustada Euroopa juhtivaid advokaadibüroosid, kes on andnud õigusabi keerukate ja uuenduslike rahvusvaheliste tehingute juures riskikapitali, finantseerimise, restruktureerimise ning ühinemiste ja ülevõtmiste valdkonnas. IFLR selgitab auhindade võitjad välja advokaadibüroode esitatud aruannete ning rahvusvaheliste finantsinstitutsioonide finantsspetsialistidelt, klientidelt ja juristidelt saadud tagasiside põhjal.

 

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700