Autor: Raamatupidaja.ee • 24. mai 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

MEISTRITUND!

Meistritund on tund oma ala spetsialisti - meistriga. Meister vastab teie päevakajalistele küsimustele ja annab nõu.

Kaks korda kuus kolmapäeviti kella 11-12 on sekretar.ee ja raamatupidaja.ee portaalis on-lines võimalik varem välja kuulutatud teemal oma küsimustele vastused saada.

Küsida võib nii foorumis, on-line foorumis kui ka meili teel. Vastused jõuavad sinuni raamatupidaja.ee on-line foorumis kolmapäeval kell 11-12.

3.JUUNIL vastavad Teie küsimustele KOHUSTUSLIKU KOGUMISPENSIONI PEATAMISEST Rahandusministeeriumi ja Maksu- ja Tolliameti parimad spetsialistid!

Palume küsimused saata HILJEMALT 1.JUUNIL e-posti aadressile [email protected], märksõna Meistritund. SIIT .Küsimustele on vastanud:Tiia E.Tammelet, Eesti Ametiühingute Keskliidu õigussekretär.  

Meistritunni teemade käsitlused leiad

27.augustil 2008.a 

10.septembril 2008.a Maire Kurvits, Kaitsejõudude Peastaabi üldosakonna juhataja.24.septembril 2008.a Tiina Saar, karjäärinõustaja ja ÄripäevTööjõuturu infolehe toimetaja.08.oktoobril 2008.a Heli Raidve,  Heli Raidve Tööõigusabi AS-i juhataja.29.oktoobril 2008.a Anne Nuut, Vallaste ja Partnerid OÜ audiitor.

12.novembril 2008.a Janne Kerdo, Tallimma Majanduskooli sekretäri- ja ametnikutöö osakonna juhataja.26.novembril 2008.a Ott Sarapuu, Carrot konverentsid partner ja loovjuht.17.detsembril 2008.a Tiia E.Tammeleht, Eesti Ametiühingute Keskliidu õigussekretär.21.jaanuaril 2009.a Ruth Paade, Maksuameti tulude osakonna juhataja04.veebruaril 2009.a Reet Mets, maksuameti füüsiliste isikute maksustamise spetsialist ning Hannes Udde, FIDEK projektijuht.Üldinfo residendist füüsilise isiku 2008.a tulu deklareerimisest leiad siit

23.aprillil 2009.a Statistikaameti spetsialistid andsid nõu eSTAT aruande täitmisest

Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Raamatupidaja uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Mare TimianRaamatupidaja.ee juhtTel: 6670405
Külli ReinoRaamatupidaja.ee toimetajaTel: 6670405
Cätlin PuhkanRaamatupidaja.ee turunduslahenduste müügijuhtTel: 53 315 700